Mitä ihmettä!?! Jymypaljastus maailmanluokan vieraasta ja hurja vahinko molskahdus!

Seilori ja hänen mielitiettynsä tunnetaan sensaatiohakuisesta purjehdusyrityksestään kohti Karibiaa.  Nyt kohupariskunta paljastaa yksityiskohtaisesti ja yksinoikeudella vain tässä julkaisussa, kuinka heidän ökylomansa Portugalin Alvorissa on sujunut.

-Koska on satanut kuin viimeistä päivää, ei täällä ole tapahtunut sitten yhtikäs mitään! kommentoi puhelimitse.

Sateinen sää ja kovat tuulet ovat tosiaankin moukaroineet Portugalin kaikkein vähiten mielenkiintoista kyläpahasta, Alvoria, jopa vuorokauden ajan. Tyypilliseen tapaansa säätiedotukset ovat olleet ihan täyttä puuta heinää ja ukkosmyrskyjä tai tsunameita ei ole tullutkaan, vaikka taivas on ollutkin harmaana kuin nuohoomaton savupiippu jo useita päiviä. Cruellan ankkuripaikan läheisessä rannassa muuan vene oli ajautunut kovassa puhurissa puoliksi kuivalle maalle ja eräs toinen luxusjahti oli jopa uponnut niin, että vain onneton masto jäi pinnan yläpuolelle. Tämän jälkimmäisen uppoamisajankohta tosin on saattanut olla jo joitain kuukausia tai vuosia aiemminkin...

Mediaamme saapuneiden vinkkien mukaan muutama päivä sitten nuoren parin uljaalle veneelle, Cruellalle, saapui eräs erittäin korkean tason vierailija. 

-No juu silleenhän se meni, että mä olin tossa pihalla tönöttämässä, kun Seilori veti sellaista saamarin kireetä kumisukkaa päälleensä ja räpylöitä jalkaan ja oli lähdössä tutkimaan dyynien ihmeitä. Pitelin siinä sen sellaista painovyötä ja mietin, että meneeköhän se kohta kun kivi pohjaan sen kanssa ja sitten saa taas miettiä kuinka se sieltä saadaan ylös, kertoo Mä.



Kuvan räpylät liittyvät tapaukseen.


Vaan yllättäen kaahasikin tuntematon setämies dinghyllään ( veneilijöiden käyttämä nimitys maihinnousuveneestä) Cruellan kylkeen ja alkoi kysellä veneen merkkiä ja mallia, että mahtaako olla kyseessä Van de Stadtin piirrustusten mukaan tuunailtu paatti. Herra riemastui myönteisestä vastauksesta ja sekosi sukissaan niin, että dinghyn moottorikin sammui, hyvä kun ei virta vienyt kokonaan mukanaan vierailijaa. Vaan siitähän se riemu repesi kun selvisi, että Hän oli kuulemma piirtänyt kyseiset piirustukset!

-Siinähän se unohtui samantien Seilori mereen ja olin ihan että ou mai gaad! Ihan kun olisi julkkiksen tavannut. Hetki siinä joristiin ja sitten ukko katosi yhtä nopeasti kuin oli tullutkin, vaan ei ollut mikään enää ennallaan... huokaisee.

Kyyhkyläisten paratiisilomaan on mahtunut myös hieman traagisempia käänteitä, sillä Mä oli suorittanut niin yllättävän sukelluksen, että ei edes itse ollut siitä tietoinen tapahtumahetkellä. 

- Olin siinä ihan muina naisina heittänyt vaatteet veks lenkin jälkeen ja ajattelin käydä pikku pulahduksella viilentymässä. Kaikki sujuikin ihan näppärästi, kunnes tuli aika nousta takaisin veneeseen. Tikas oli slippery ja vetäsin sen päiväset voltit siitä puolesta välistä veneen kylkeä takaisin meren syvyyksiin, että ehdin jo kelata menneen elämäni silmissä. Mutta niin vaan sieltä tultiin takaisin pintaan ja homma jatkuu. Mustelmiahan siinä vähän tuli ja tukkakin kastui, mutta onneksi henkikulta säilyi. -

-Kyllähän siinä hetkeksi meni elämä raiteiltaan meillä molemmilla, mutta kriisi käsiteltiin yhdessä ja nyt tuo raastava tapaturma on jo takanapäin, Seilori kehaisee.


Vaaralliset uimarappuset.


Matka jatkuukin pian kohtalokasta etelärannikkoa pitkin ja miekkavalaiden väistely pitää päivät kiireisinä. Edessä siintää jo uhkarohkea merimatka kohti yhtä maailman vaarallisimmaksi luokiteltua kohdetta, nimittäin Teneriffaa. Päivitettyjä uutisia matkalta taas ensi numerossa. Tähän loppuun vielä veneilijän vinkit parisuhteen ylläpitoon.

- Katsokaa iltaisin sylikkäin säätietoja ja tuulensuuntia, se se vasta on romantic!




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Nähdään toisella puolella!

Mitä vuosi purjevenessä maksoi ?

Eläimellistä menoa Biskajalla