Seilorin kanssa merellä

Nyt täytyy kyllä tiivistää, muuten alkaa yököttää. Ei pysty pian taas harjaamaan tukkaa, eikä edes vaihtamaan sukkaa, kun meri keikuttaa.

Merisairaus voi joskus viedä miehistöltä ilon, siksipä söin ensin Ranskassa sinisimpukoita kilon ja seuraavana aamuna aikaisin me vihdoin lähdettiin.

Nyt meitä ajaa tuuliperäsin, Reiska. Voi kuinka mua viihdyttäisikään Seiska! Meno on pomppuista Englannin kanaalissa, koska oikeen ollaan maalissa? Ennen sitä varmaan finaalissa...

Yhtäkkiä edessä onkin vene purjein, nimi sen on Zambei. Tarkkana täytyy olla, tuuliajolla, ettei törmää jolla.

Vaan mikä on tahti, sen määrää merten mahti. Sillä edessä on pian hirmuinen Biskajan lahti. Kohta ehkä maistuu Espanjassa viini, ehkä meidät saattaa sinne delfiini!

Olkaa hyvä, tämä mestariteos on kirjoitettu vahtini aikana Englannin kanaalissa lauantaina 10.9. Ja ei hätää, seurasin samalla myös liikennettä. Koukkasimme reitiltämme hieman lähemmäs Ranskan luoteis rannikkoa, jotta tämä masterpiece näkee päivänvaloa maanantain aikana. 

Kommentit

  1. Hieno mestariteos, oikeasti! Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Sinäpä voit kirjoittaa siellä oikein runoteoksen: PURJEHDUS MAAILMAN YMPÄRI

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllähän tästä reissusta tekstiä kertyy, runoja tuskin alan kuitenkaan ihan teokseksi asti tuottamaan. Oli melkoisen vaativa laji, huomasin!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Nähdään toisella puolella!

Mitä vuosi purjevenessä maksoi ?

Tässä kohtaa on aika lähteä eri teille